Makeup ,

VORES DELIKATE MINERALER TIL NEM OG NATURLIG MAKEUP 

Hos Tromborg elsker vi at arbejde med de naturlige mineraler i vores makeup sortiment – så naturligt og økologisk som det kan blive. Vores mineraler er forarbejdet på nænsomste vis.

MINERAL FOUNDATION

Mineral Foundation

Vores nok mest populære produkt, Mineral Foundation, er baseret på 100% naturlige mineraler og kommer i nuancer til alle hudtoner – også egent til problemhud, da den med sit indhold af mineraler virker helende.  Den fungerer som et fint lag af perfekt hud og efterlader huden usminket med en naturlig glød. Concealer, foundation og pudder i ét produkt – en makeup, der er god ved din hud, oliefri og fuldstændig vægtløs på huden.

Mineral Foundation påføres nemt med vores Deluxe Kabuki Brush i cirkulære bevægelser og sætter sig ikke i livslinjerne. Her er tricket at påføre lidt ad gangen i små, tynde, fine lag – drys hellere lidt i låget eller håndvasken, hvis du føler, at der kommer for meget på børsten. Dette gælder især ved urenheder i ansigtet, da store dækningslag nemt kan komme til at syne ujævne. Hav hellere lidt tålmodighed og arbejd dig hen imod et resultat, som syner som smuk og naturlig hud.

Pressed Powder

Ønsker du derimod en mere dækkende og mat foundation, som dog stadig syner naturlig, så kan du med fordel anvende vores Mineral Pressed Powder.

Det er vigtigt at understrege at dette er en foundation, bare i fast pudderform, hvilket gør den ideel til at have med på farten. Brug den dryssefri foundation i løbet af dagen som touch up – den kan stå alene eller anvendes oven på vores Mineral Foundation, hvis det eksempelvis er den du bruger om morgenen.

Udover de reneste mineraler indeholder vores Mineral Pressed Powder også peptider og macadamianød som styrker kollagendannelsen og genopbygger hudstrukturen, fugter og er med til at holde huden i topform – strålende smuk. For et optimalt resultat anbefales det at anvende vores Kabuki Brush i cirkulære bevægelser.

Baked Minerals

Vores luksuriøse multi-produkt Baked Mineral, som kommer i fire magiske farver, er udover nænsomt forarbejdede mineraler også berigede med økologiske ingredienser såsom shea butter, meadowforam og seed oil, der skånsomt plejer huden. Makeup og hudpleje i et og samme produkt – selv for sensitiv hud. De bagte mineralers silkebløde strukturer og mange påføringsmuligheder gør dem hver især til en magisk ekstra smuk finish – intense farver som er skabt til at fremhæve og varme enhver hudtone.

BAKED MINERAL

Baked Mineral Silk fungerer eksempelvis fantastisk som highlight på de øverste punkter af ansigtet, hvor Bronze er ideel til naturlig contour ved at forme og definere ansigtet på smukkeste vis.

BAKED MINERAL SILK

Hvis du derimod savner lidt solkysset hud og vil tage forskud på sommeren, så er Golden fabelagtig til at give lidt glam og glød.


De bagte mineraler lægger dog op til fri leg. Udforsk, dup, miks og brug de lækre plejende mineraler, som du har lyst, hvor du har lyst – der er ingen regler! Kan påføres med fingrene eller for et mere sofistikeret og perfekt resultat med vores veganske pensel Brush #5.

Mineral Concealer

Mineral Concealer er svær at undvære. Den dækker helt naturligt urenheder og mørke rande under øjnene samtidig med, at den heler og plejer – et must at have med i tasken. Den er nem at påføre og toner smukt ud. Perfekt under Foundation til at jævne huden ud og ideel til at korrigere med senere på dagen. Den findes i 2 farver, hvor Concealer #2 er den mørkeste.

/Tromborg