Hudpleje ,

Multi Masking med Tromborg

Med Tromborgs tre Scandinavian Mood masker får du optimal fugt og pleje til huden og de udgør et eksklusivt supplement til din daglige hudplejerutine, der bibringer selvforkælelse og velvære.

Multi-masking (brug af maskerne lige efter hinanden) giver udover en strålende, gennemfugtet flot hud også en følelse af total afslapning og tid til sanselig forkælelse. Start med at rense huden – for eksempel med Tromborgs milde og skånsomme Herbal Cleansing Water. Hernæst påføres Tromborg Mud Mask Mineral-rich.

01: Mud Mask Mineral-rich

MUD MASK MINERAL-RICH

Påføres ansigtet, halsen og brystet i et tykt lag. Lad herefter mudderet virke i små 10 min., til det er tørt, hvorefter det nemt fjernes med lunkent vand.

Mudderet har et fantastisk indhold af mineraler og sporstoffer med rensende og stimulerende egenskaber. Masken virker i dybden og renser effektivt huden for urenheder og virker afbalancerende på talgproduktionen. Den opsuger overskydende fedt og normaliserer forstoppet hud ved hjælp af ler-mineraler i form af bomuldsbløde silikater. Derudover stimulerer den lymfesystemet, så overskydende vand herfra tilføres huden indefra.

02: Exfoliating Scrub Mask

Næste step i multi-masking ritualet er brug af Tromborgs fantastiske Exfoliating Scrub Mask. En dybderensende peeling og exfoliering af huden er medvirkende til en flot, ren og strålende klar hud.

Masken fjerner urenheder og døde hudceller og renser helt i dybden. En ren vitaminbombe, der giver huden ny energi og efterlader den blød og glat.

EXFOLIATING SCRUB MASK

Tromborg Exfoliating Scrub Mask indeholder blandt andet macademia nød olie, der er en af naturens største fugtgivere samt avocadoolie, der er rig på mineraler samt vitamin A, D og E.

Den exfolierende virkning kommer fra ren frugtkød fra henholdsvis orange og grapefrugt. Masken er mild, fugtgivende og virker regenererende på huden. Scrub masken indeholder desuden tre forskellige skrub elementer aprikoskerne, mandelkerne og macademia nøddekerne.

Den kan lægges på blot som maske (anbefales ved sensitiv hud) eller kan masseres blidt ind i huden. Bør ikke anvendes omkring øjnene. Skylles af med rigeligt lunkent vand.

03: Multi Vitamin Facial Mask

MULTI VITAMIN FACIAL MASK

Sidste step i multi-masking er Tromborgs Multi Vitamin Facial Mask. Masken regulerer huden med fugt efter behov og med sit indhold af I af A-, E-, F-, H- og B3-vitamin, collagen, carbamid samt allantoin, virker masken betændelseshæmmende, efterlader huden renset i dybden og super fugtet med en fantastisk naturlig glød – ansigtet stråler.

Uanset hvilken hudtype du har, så har huden altid brug for en regelmæssig fugtgivende vitaminkur. Den masseres ind i huden med lette, blide strøg og skal trække et par minutter. Herefter vaskes den af med masser af lunkent vand.

Slut hele ritualet af med Facial Mist Lavender, Rose eller Calendula og derefter Deluxe Face Cream eller en af Tromborgs andre ansigtscremer.

/Tromborg