Makeup ,

Guide: Eksklusive makeup-sæt

EKSKLUSIVE SÆT

I har efterspurgt dem, og nu er de her: Vi er glade for at kunne introducere Tromborgs eksklusive makeup-sæt. De 6 sammensatte sæt indeholder nogen sande Tromborg-favoritter og skaber hver især et nemt og naturligt sommerlook, der højner din makeup til perfektion.

SÆT 1: COLOUR & SHINE

Colour & Shine er et sæt med nemme multi-produkter lige til sommertasken. Skab dit helt eget perfekte bronze strandlook med en glowy teint med disse tre friske og varme farver. Den nemme vej til en smuk og solkysset hud.

 

Læs mere

Start looket med Baked Mineral Bronze, som er en skøn solskinsfarve, der fungerer perfekt til contour, hvor man nemt og naturligt kan indramme ansigtet, som man ønsker.

 

Herefter anvendes multi-produktet Creamy Lip Cheek & Eye Tan. Tan-farven giver øjne, kinder og læber en naturlig sommerlig glød.

 

Afslut looket med vores Lip Cute Coral, som med sit indhold af økologiske plejeolier giver næring til dine læber. Coral er en smuk semitransparent koralnuance med et strejf af shimmer.

 

SÆT 2: THE PERFECT BASE

Med The Perfect Base, som består af Mariannes Tromborgs fem basisprodukter kan du nemt og naturligt kan genskabe den perfekte makeupbase. Dette look er ideelt som en delikat hverdagsmakeup eller som fundament til et mere festligt look.

 

Læs mere

Start med vores populære Mineral Foundation som fungerer som concealer, foundation og pudder i ét produkt. Påføres jævnt i ansigtet i små, tynde lag med vores Deluxe Kabuki Brush i store cirkulære bevægelser.

 

Creamy Lip Cheek & Eye Misty Brown giver et skønt, naturligt solkysset look og er et effektivt multi-produkt. Brug den på øjne, kinder og læber for at friske op.

Hvis du ønsker lidt mere lys og skygge, så kan du med fordel supplere med Blush Vintage på kindbenene.

 

Baked Mineral Silk er perfekt som det sidste touch til at styrke og fremhæve hudens naturlige glød og gøre basen komplet og delikat.

 

Alt efter humør påføres vores fantastiske universalfarve Eye Shadow Velvet på øjenlåget for eventuelt at fiksere Misty Brown.

 

Find vores trin-for-trin guide til den perfekte base her.

 

SÆT 3: EYES & BROWNS

Eyes & Brown er tre helt uundværlige makeup-essentials til øjne og bryn. Nem og naturlig makeup for et delikat og diskret makeuplook, hvor øjne og bryn på smukkeste vis bliver fremhævet. 

 

Læs mere

Brow Fix Brown er uundværlig, når det handler om at opnå smukke bryn med den rette form. Simpelt og effektiv, da man bare reder brynene opad og efterlader dem med samme udseende en hel dag.

 

Vores Mascara Black er en økologisk testvinder, der med få enkle strøg giver et flot og naturligt look med lange, buede og fyldige vipper. Tricket er at påføre mascaraen på de yderste vipper for mandelformede øjne, i stedet for kun at koncentrere sig om midten.

 

Tromborgs Eye Shadow Velvet er en øjenskygge, der passer til alle. Den støvede gråbrune tone fremhæver din naturlige øjenfarve.

 

SÆT 4: SUN-KISSED LOOK

Sun-kissed look: Fem ideelle multi-produkter der fremhæver din solkyssede sommerhud med en delikat og frisk skøn glød. Her er alt du skal bruge til øjne og kinder for den skønneste sommermakeup, som passer til enhver hudtone. 

 

Læs mere

Start med vores magiske Baked Mineral Golden, som passer perfekt til sommerhud med sin gyldne farve. Den kan overordnet bruges i hele ansigtet til at give glød og energi.

 

Creamy Lip Cheek & Eye Misty Brown giver et skønt solkysset look og er et hurtigt og effektivt multi-produkt. Brug den på øjne, kinder og læber for at friske op.

 

I sættet finder du også Creamy Lip Cheek & Eye i farven Peach Puff. Produktet tilfører læber, kinder og øjne en sart glød, som i den grad bidrager til det komplette look.

 

Følg op med Blush Peach, som med sin skønne ferskenfarvede tone giver kinderne en sart rødmen.

 

Afslut looket med vores Lip Cute Clear Pink, som med sit indhold af økologiske plejeolier giver næring til dine læber. Clear pink er en fin transparent nuance med et strejf af pink, som efterlader læberne med det smukkeste shine.

 

SÆT 5: THE PERFECT DUO

Med The Perfect Duo opnår du en perfekt hud, som syner helt naturligt. Lad huden blive fugtet og opstrammet af vores innovative Pep Makeup. Følg op med vores 100% naturlige Mineral Foundation, som ikke sætter sig i livslinjerne.

 

Læs mere

Start denne duo ud med Pep Makeup, som er flydende foundation med let og naturlig dækning kombineret med ultimativ hudpleje fyldt med bio-aktive ingredienser. Pep Makeup er perfekt til sommer, hvor huden ikke behøver for meget dækning men i højere grad skal stråle af vitalitet.

 

Påføres med vores veganske Brush #4 som medfølger i sættet.

 

Ønsker du ekstra dækning, så er vores naturlige bestsellerprodukt Mineral Foundation den ideelle partner. Den fungerer som concealer, foundation og pudder i ét produkt. Påføres jævnt i ansigtet i små, tynde lag med vores Deluxe Kabuki Brush i store cirkulære bevægelser.

 

SÆT 6: SOFT LUMINOUS HIGHLIGHT

Soft Luminous Highlight består af tre produkter, der kombineret giver vitalitet og glød til ansigtet på en helt naturlig måde. Her kan du med få produkter skabe et sundt solkysset sommerlook med en magisk glød. 

 

Læs mere

Vores Pep Makeup er flydende foundation med let og naturlig dækning kombineret med ultimativ hudpleje fyldt med bio-aktive ingredienser. Pep Makeup er perfekt til sommer, hvor huden ikke behøver for meget dækning men i højere grad skal stråle af vitalitet.

 

Den magiske Baked Mineral Golden passer perfekt til sommerhud med sin gyldne farve. Den kan overordnet bruges i hele ansigtet til at give glød og energi.

 

Creamy Lip Cheek & Eye Misty Brown giver et skønt solkysset look og er et effektivt multi-produkt. Brug den på øjne, kinder og læber for at friske op.

 

Alle vores naturlige makeup-produkter kan mixes & matches, og du kan selv eksperimentere løs med de eksklusive sæt. Find alle vores eksklusive makeup-sæt her.

/Tromborg