Hudpleje ,

Tromborgs populære læbepleje

Læberne har det med at tørre og sprække, når de bliver udsat for barske elementer, såsom kolde og varme temperaturer, sol, vind og air-condition.

Tromborg har to løsninger på problemet: den superplejende Lip Cure, som er en creme, der virker intensivt uden at give gloss - og så Lip Balm, der er en godgørende, delikat læbebalsam med Shea Butter, aloe vera og orangeolie, som er perfekt alene eller over læbestift. Den fås også i varianten Lip Balm Berry, som har den fineste bærfarve.

Lip Cure

LIP CURE

Den ultimative hjælp. Tromborg Lip Cure er en helende creme, der blødgør og modvirker udtørrede og sprukne læber. En uovertruffen kur for læberne.

Macadamianød

Tromborg Lip Cure indeholder kun rene, naturlige ingredienser: macadamianød – en fantastisk fugtgiver, shea butter, der giver blødhed, aloe vera og E-vitamin for sublim plejende effekt. En uovertruffen kur for læberne, og da den ikke glosser, kan den også anvendes af børn og mænd. Den beskytter mod fugttab, så påfør den før sengetid i forlængelse af din daglige rutine og brug den som en natkur.

EKSKLUSIVT SÆT

Lip Balm

Vores delikate læbebalsam med shea butter, aloe vera og orange olie, der beskytter, blødgører og giver et flot shine. Den kan bruges alene samt ovenpå Lip Cure eller læbestift. Ligesom Lip Cure indeholder Lip Balm kun rene, økologiske og naturlige ingredienser og er ultimativ pleje af læberne til både mænd og kvinder. Den er dermed helt neutral og giver et naturligt let shine til læberne.

LIP BALM

Lip Balm er en godgørende, delikat læbebalsam, der giver læberne naturlig shine. Lip Balm indeholder shea butter, aloe vera og orange olie, der virker blødgørende, regenererende og beskyttende.

Lip Balm Berry

En ny skøn og blød nyhed fra Tromborg med den fineste bærfarve. Lip Balm Berry er en perfekt sommer læbebalsam, der er med til at holde læberne i topform, da den eksempelvis indeholder økologisk aloe vera, sheasmør, ricinus olie, vild gulerod og hindbærolie, som har fugtgivende, blødgørende og helende egenskaber. Lip Balm Berry regenererer læberne, og tilfører dem det fineste og naturlige berry shine.

Tromborgs Lip Cure, Lip Balm og Lip Balm Berry sørger altså for, at du får bløde læber, modvirker sprukne læber og holder dermed læberne i topform. De tre varianter fås alle både på tube og i krukke.

/Tromborg