NYHED: PEP MAKEUP ® MAKEUP MED PEPTIDER

Flydende foundation med en let og naturlig dækning kombineret med den ultimative hudpleje fyldt med aktive ingredienser.

Økologisk pleje med de reneste mineralpigmenter og indbygget bredspektret solbeskyttelse i form af fysiske UV-filtre parret med højteknologiske peptider.

 

Den lette flydende foundation er en ener i sit felt. De aktive økologiske ingredienser som macadamianøddeolie, glycerin, aloe vera, sesamfrøolie, mandelolie, sheasmør, calendula, marie tidsel, mangosmør, hvedekimsolie, malva og tamarindfrøolie giver den smukkeste udstråling og er synligt med til at forbedre hudens tekstur.

 

Safflowerolie er med sit høje indhold af linolinsyre, som hurtigt absorberes af huden, en fabelagtig fugtgiver og hjælper med at balancere hudens sebumproduktion. Pep makeuppen er samtidig tilsat højmolekylært hyaluronsyre, som med en fugtbindingseffekt mere end 1000 gange sin egen vægt, sikrer en suveræn gennemfugtet hud.

Pep Makeup peptider i form af di- og tri-perfektionspeptider stimulerer collagenproduktionen, fugter, udglatter og reducerer forekomsten af rynker og fine linjer i aldersudsatte zoner – Tromborg Anti-Aging fra øverste hylde. Peptiderne tilbagesætter samtidig synlige tegn på skader fra UV-stråling og støtter den sunde funktion i hudcellerne som gør, at udefrakommende skadelige frie radikaler ikke kan trænge ind i huden. Huden efterlades med en forbedret elasticitet og tekstur, samt med et friskt og sundt udseende.

  • Let konsistens der er nem at tone ud og arbejde ind i huden
  • Udjævner hudtonen med en let dækning
  • Udvisker mørke områder og fine linjer
  • Gennemfugter huden og giver en smuk glød
  • Den unikke formel plejer og forskønner på samme tid
  • Kan påføres med fingrene, Brush #4 eller en makeup svamp

tralalal - noget med pep+mineral