Hudpleje ,

Enhver rutine starter med en rens

Sund og smuk hud starter med gode rutiner. Én af dem, du aldrig bør springe over, er at rense huden både morgen og aften.

Ren hud er det bedste fundament for, at dine efterfølgende plejeprodukter effektivt kan trænge ind i huden og levere optimale resultater. Samtidig er ren hud den perfekte base for en smuk makeup.

Alle vores renseprodukter virker i dybden, udtørrer ikke, men giver fugt og passer til alle hudtyper – også sart og følsom hud. Hvilken én du foretrækker, afhænger af dit temperament samt hvilken konsistens, der føles bedst på netop din hud. I Tromborg sortimentet finder du fire fantastiske renseprodukter, som alle vil blive belyst herunder.

Alle vores renseprodukter virker i dybden, udtørrer ikke, men giver fugt og passer til alle hudtyper – også sart og følsom hud.

Biomolecular Messenger Cleansing Gel

I vores nyeste skud på stammen, Biomolecular Messenger Cleansing Gel bruger vi en helt ny metode til at balancere hudmikrobiomet. Økologisk ligevægt eller balance i hudmikrobiomet er et af nøglepunkterne for en flot, vital og sund hud.  Rensegelen er desuden beriget med en aminosyrecocktail, som opretholder hudens fugtbalance, gode tekstur og modstandsdygtighed, hvilket alt sammen bidrager til en smidig, strålende hud samt hjælper til, at andre hudplejeingredienser kan trænge dybere ind i huden.

Rensegelen påføres med fingrene eller en vatrondel og masseres ind i ansigtet, hals og décolleté med bløde, cirkulære bevægelser. Den skylles af med lunkent vand – hvorefter du med fordel kan anvende en af vores 100 % økologiske muslinklude.

Herbal Cleansing Water

Herbal Cleansing Water er et olie- og alkoholfrit renseprodukt, der nemt, effektivt og udelukkende med koldpressede økologiske urter og planter er ideel som din daglige rens – også for dig med meget sensitiv hud. Skvæt blot en smule på en vatrondel og rens blidt huden for makeup, sved, forurening og døde hudceller – den hurtige rutine der ingen undskyldninger er for at springe over, da der ikke behøves skyldes efter med vand. Produktet findes i 200 ML og 160 Ml, hvor sidstnævnte har et pumpesystem, som gør den ideel til tasken og rejsen uden fare for at flyde ud.

Cleansing Foam

En mild skum, der nænsomt renser huden for snavs og makeup og samtidig modvirker tørhed og irritation. Cleansing Foam indeholder en naturlig kulhydratsammensætning, der er den samme som hudens egen.

Cleansing Foam indeholder desuden provitamin B5 og allantoin, som virker beroligende og irritationsdæmpende, samt aloe vera, der er fugtgivende og helende. Kan også bruges som barberskum.

Foamen fungerer derfor som en optimal “fugtmagnet”, så huden fremstår vital og i balance. Den påføres et vådt ansigt med cirkelbevægelser og vaskes af med lunkent vand.

Herbal Cleansing Oil

Samme effektive renserutine gør sig gældende med vores Herbal Cleansing Oil. Koldpresset økologisk Arganolie virker plejende og helende og er fantastisk til at fjerne øjenmakeup med. Brug morgen og aften på en vatrondel og rens blidt ansigtet – simpelt og effektivt. Et godt tip for at strække de dyre dråber lidt er at bruge produktet på en våd vatrondel.

Vi bliver tit spurgt om, hvorvidt renseprodukterne kan mixes og matches. Her er svaret, at de kan stå alene eller bruges sammen, som man lyster. Et smart trick er at rense ansigtet i badet med Cleansing Foam – ansigtet er vådt og skummen fjernes nemt igen.

Inden sengetid derimod, kan Herbal Cleansing Water for mange være den perfekte løsning, da et skvæt på en vatrondel er nok til at huden renses og gøres klar til din natcreme. Mix og match derfor din renserutine alt efter temperament og humør, men glem ikke at få det gjort!

/Tromborg