Hudpleje ,

Vi forkæler dig med en Facial Ice Roller

De skandinaviske efterårsmåneder skaber ofte problemer for huden, da den skal vænne sig til barskere vejrforhold i form af blæst, regn og koldere temperaturer. Særligt udsatte områder såsom den sarte hud omkring øjnene kræver derfor ekstra opmærksomhed.

 

Hos Tromborg vil vi gerne skabe de bedste betingelser for din hud den kommende tid. I den anledning modtager du eksklusivt vores Facial Ice Roller (Værdi 180DKK), når du køber vores fugtgivende og helende Eye Gel.

Eye Gel

EYE GEL

Vores Eye Gel er en serum med den reneste hyaluronsyre, der fugter og køler, samtidig med at den løfter og glatter de fine linjer. Derudoverer den uparfumeret og på ingen måde generende for de sarte øjenomgivelser.

Det er vigtigt, at Eye Gel duppes på med lette, blide bevægelser, og her er vores Facial Ice Roller den perfekte partner. En blid massage med den kølige Ice Roller reducerer og køler nemlig hævelser og beroliger irriteret hud. Ved daglig anvendelse hjælper den samtidig med at øge blodcirkulationen og forbedre hudens elasticitet.

Tip: Man kan med fordel opbevare både Eye Gel og Facial Rolleren i køleskabet for en ekstra afkølende effekt.

*Tilbuddet gælder hele oktober måned. Du skal blot tilføje vores Eye Gel til kurven, og så sender vi automatisk Facial Rolleren med din ordre.

/Tromborg